Polskie Demony

Demony z piekła rodem!

Ogłoszenie

Zapoznać się z regulaminami, nie są nudne i rozwlekłe...

#1 2008-03-28 19:53:36

Lord

Expert

11133827
Punktów :   

Combo Skill !!

Witam all !!!!
Ostatnio zauważyłem, że wiele osób z naszej gildi (nie wymienie z nicku) nie potrafi używać combo skill'a.
A więc nic trudniejszego. Wpierw oczywiście trzeba wykonać questa na 10lvl. Mamy już combo ale ja nie wiem co robić, leci mi jakiś pasek i co dalej ?? Otóż:

Jak widać w ramce znajduja się dwie pionowe kreski. Jedna kawałek za połową druga nieco dalej. Widać ??
Co dalej? Uruchamiamy combo zjawia się ta ramka i leci pasek w niej. Cała sztuka to w miejscu ,,='' wcisnąć jaki kolwiek skill. Jeżeli się uda pasek sie zatrzyma a my użyjemy skilla, który wcisnęsliśmy. Całą opercję powtażamy kilka krotnie.

UWAGA !!
-Nie należy używać jednego skilla w combo potrzeba minimum 3 inaczej skille sie nie przewiną i buch combo nam wywali.
-Od 6 combo (szóstej operacji ww.) paski w które musimy wycelować przesuwają się w prawo i ta przestrzeń jest mniejsza, Przy 12 Combo znowu się zmniejsza i jest już naprwdę cięzko trafić.
-Do combo potrzebne są SP tzw. Stamina Pointy, które można wyregenerować za pomocą tańca, oraz przy ciągłej walce bez combo choć przy ciągłych excelentach w combo też można wyregenerować nasze SP.
-Od 11 Combo jest premia do skill expa.
-Przy ciągłych excelentaach SP odnawia się znacznie szybciej. (Excelenty czyli trafic idealnie w drugi pasek pionowu)

Dzięki za uwage i Pozdro, Myślę, że komuś się przyda, jeśli tak możesz zapodać reputa
See You In Game!

Ostatnio edytowany przez Lord (2008-03-28 20:18:33)

Bo ja jestem Bogiem uświadom to sobie sobie...,[...].... orany rany jestem niepokonany !!!!!

POMOGŁEM ?? ZAPODAJ REPUTA !!

#2 2008-03-28 19:58:28

Cahir

Administrator

Punktów :   

Re: Combo Skill !!

Drobne sprostowanie

Lord napisał:

-Do combo potrzebne są SP tzw. Stamina Pointy, które można wyregenerować za pomocą tańca.

-SP można też regenerować za pomocą walki bez combo

#3 2008-03-28 20:17:06

Lord

Expert

11133827
Punktów :   

Już dopisuje, dzięki za uwage zapomniałem, wiesz spać mi się chce i mi literki skaczą

Bo ja jestem Bogiem uświadom to sobie sobie...,[...].... orany rany jestem niepokonany !!!!!

#4 2008-03-28 20:17:36

kronogrzmot

Novice

Punktów :   

Bardzo dobry tutek jak uzywac combo, wielu sie przyda.

[edit by methody]
Zdanie rozpoczynamy wielką literką i nie nadużywamy emotek. :]

#5 2008-03-28 20:20:04

Lord

Expert

11133827
Punktów :   

Dzięki Krono ja też mam taką nadzieje, mam również nadzieję, że dzięki temu bd. nasi ownować pvp Jutro napisze więcj Guidów min. Dla FS'a FB Wiza i Wara. Pozdro

Zapoznać się z regulaminami, nie są nudne i rozwlekłe...

Stopka forum

RSS