Demony z piekła rodem!
Witam all !!!!
Ostatnio zauważyłem, że wiele osób z naszej gildi (nie wymienie z nicku) nie potrafi używać combo skill'a.
A więc nic trudniejszego. Wpierw oczywiście trzeba wykonać questa na 10lvl. Mamy już combo ale ja nie wiem co robić, leci mi jakiś pasek i co dalej ?? Otóż:
Co dalej? Uruchamiamy combo zjawia się ta ramka i leci pasek w niej. Cała sztuka to w miejscu ,,='' wcisnąć jaki kolwiek skill. Jeżeli się uda pasek sie zatrzyma a my użyjemy skilla, który wcisnęsliśmy. Całą opercję powtażamy kilka krotnie.
UWAGA !!
-Nie należy używać jednego skilla w combo potrzeba minimum 3 inaczej skille sie nie przewiną i buch combo nam wywali.
-Od 6 combo (szóstej operacji ww.) paski w które musimy wycelować przesuwają się w prawo i ta przestrzeń jest mniejsza, Przy 12 Combo znowu się zmniejsza i jest już naprwdę cięzko trafić.
-Do combo potrzebne są SP tzw. Stamina Pointy, które można wyregenerować za pomocą tańca, oraz przy ciągłej walce bez combo choć przy ciągłych excelentach w combo też można wyregenerować nasze SP.
-Od 11 Combo jest premia do skill expa.
-Przy ciągłych excelentaach SP odnawia się znacznie szybciej. (Excelenty czyli trafic idealnie w drugi pasek pionowu)
Dzięki za uwage i Pozdro, Myślę, że komuś się przyda, jeśli tak możesz zapodać reputa
See You In Game!
Ostatnio edytowany przez Lord (2008-03-28 20:18:33)
Już dopisuje, dzięki za uwage zapomniałem, wiesz spać mi się chce i mi literki skaczą
Novice
Bardzo dobry tutek jak uzywac combo, wielu sie przyda.
[edit by methody]
Zdanie rozpoczynamy wielką literką i nie nadużywamy emotek. :]
Dzięki Krono ja też mam taką nadzieje, mam również nadzieję, że dzięki temu bd. nasi ownować pvp
Jutro napisze więcj Guidów min. Dla FS'a FB Wiza i Wara. Pozdro